آخرین مطالبسلامتی

درمان بیش از ۱۰ بیماری با مصرف بادمجان+نحوه مصرف+مضرات

درمان بیش از ۱۰ بیماری با مصرف بادمجان+نحوه مصرف+مضرات

ترکیبات شیمیایی موجود در بادمجان: 

 بادمجان دارای ویتامین های A , B , C  و مواد معدنی زیادی است. همچنین دارای پروتئین ، کربوهیدرات ها و ترکیباتی شبیه سینرین است.

خواص دارویی بادمجان:

 از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است. بادمجان بر خلاف آنچه که عوام اعتقاد دارند که بی بو و خاصیت است دارای خواص زیادی است. مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که میخواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد.

  1. بادمجان را حتما باید به حالت کاملاً رسیده مصرف کرد زیرا خام آن طعم تلخ دارد و در آنهایی که آسم و برونشیت دارند باعث تحریک این بیماریها می‌شود.

  2. بادمجان اثر نرم کننده و مرد دارد.

  3. بادمجان به علت دارا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است.

  4. بادمجان را میتوان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت.

  5. دانه بادمجان ایجاد یبوست می کند.

  6. ریشه و شاخه های خشک شده و برگ های آن اثر بند آورنده خون را داراست و قابض بوده و می‌توان در آن برای درمان احتلام زنانه و انواع خونریزی ها استفاده کرد.

  7. بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمّی است.

  8. خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز میکند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می دارد.

  9. بادمجان برطرف کننده یبوست است.

  10. برگها و پوست سیاه بادمجان را اگر بجوشانند این جوشانده درمان اسهال خونی است.

  11. جوشانده ریشه بادمجان درمان بیماری آسم است.

  12. بادمجان مقوی معده است.

  13. آب زرد رنگی که در موقع نمک زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشک کردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی که دست و پایشان مرتب عرق می کند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شرّ این مرض آسوده شوند.

  14. اگر بادمجان را بسوزاند و خاکستر آن را با سرکه خمیر کنند و به زگیل به مانند زگیل پنبه خواهد شد.

  15. از باد خزان می توان به عنوان مسکن برای تسکین درد استخوان شکسته و ضرب خورده استفاده کرد به این طریق باید بادمجان را در فر بگذارید که نیم پز شود و سپس آن را با فشار بگیرید و بعد به مقدار نصف این مقدار آب به آن شکر قهوه ای اضافه کنید آن را هم بزنید و بنوشید.

  16. با تحقیقاتی که جدیداً روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شده نتیجه گرفته اند که بادمجان دارای یک ماده ضد تشنج است که در درمان بیماری صرع اثر بسیار خوبی دارد. بنابراین اشخاصی که تشنج دارند و یا مبتلا به این بیماری می باشند بهتر است که از بادمجان استفاده کنند.

طرز استفاده:

 بادمجان دارای آلکالوئیدی به نام سولانین می‌باشد که ممکن است در معده های ضعیف ایجاد آلرژی و مسمومیت کند. بنابراین برای طبخ بادمجان باید ابتدا این ماده را از بادمجان خارج کرد و بهترین طرز پخت این است که خانم های ایرانی درست می کنند یعنی بادمجان را باید پوست کرد و سپس ورقه ورقه نمود و لابلای آن را نمک‌ پاشید تا آب آن که زرد رنگ و محتوی سولانین است خارج شود سپس آن را فشار داده و پخت.

البته بهترین طریقه پخت بادمجان آب پر کردن و یا پختن در فر است زیرا سرخ شده آن سنگین شده و برای معده های ضعیف مناسب نیست.

مضّرات:

بادمجان با همه خواصی که گفته شد نباید مورد استفاده اشخاصی که بواسیر و درد چشم دارند قرار گیرد زیرا بیماری آنها را تشدید میکند. اینگونه اشخاص اگر می خواهند بادمجان بخورند بهتر از آن را با گوشت و روغن و یا سرکه بپزند و بخورند.

بیشتر بدانید:

با خواص زردچوبه بیشتر آشنا شویم

خواص و مضرات مصرف فلفل تند بر بدن

خواص دارویی زیره+نحوه مصرف

بادمجان خواص دارویی
خواص-بادمجان

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بستن