آخرین مطالبآشپزی

طرز تهیه ی یک غذای لبنانی

طرز تهیه ی یک غذای لبنانی

خورش مرغ و زیتون؛ غذایی لبنانی

کشوری که در آشپزی آن ، زیتون جایگاه ویژه ای دارد و اغلب غذاها با روغن آن و البته سیر طعم دار می‌شوند. با ما همراه شوید تا از طرز تهیه و عادات غذایی این مردم البته در ماه رمضان اطلاعات بیشتری به دست آورید.
عادت های غذایی لبنانی ها
سفره لبنانی ها سرشار از میوه ، سبزی های تازه و ماهی است آنها از گوشت قرمز هم در غذاهایشان استفاده می کنند اما انتخاب اولشان گوشت بره است البته گوشت مرغ هم در سبد غذایی آنها دیده می‌شود بیشترین افزودنی غذاهای لبنانی یا همان طعم دهنده سیر و روغن زیتون است روغن زیتون برای گریل کردن و بخارپز کردن غذا بسیار استفاده می شود در واقع ، روغن مصرفی غذا هم این روغن است و کمتر از کره یا روغن مایع استفاده می کنند
سبزی ها معمولا به صورت خام و کنار غذا ها یا به صورت بشقاب رنگین به عنوان پیش غذا سرو می شود. مردم این کشور برای اینکه از هر وعده غذایی شان کم کند هزینه پیش غذا را انتخاب کرده اند.
اوه ی ناز یکی از مهم‌ترین اجزای سفره لبنانی ها و اغلب همراه غذایی هایشان مصرف می شود حتی گاهی به جای چنگال از تکه های نان استفاده می‌کنند لبنانی‌ها نوعی نان دارند که در زبان خودشان به معنای زندگی است و این مسئله میزان اهمیت این ماده غذایی را در بین آنها نشان می دهد.
نوشیدنی در این کشور معمولاً با غذا معنا پیدا می‌کند یعنی به تنهایی نوشیدنی خوردن موضوع چندان راحتی نیست مگر همراه دسر.

ثابت سفره لبنانی‌ها خصوصاً در ماه رمضان رنگین‌کمانی از شیرینیهای مختلف است. خوب همراه شیرینی های لبنانی -که شیرین تر از شیرین های معمول است- یک چای به عنوان نوشیدنی میل می شود.
با خوردن یک عدد فلفل دلمه ای رنگی آن هم سه بار در هفته نیاز روزانه یک فرد بزرگسال به ویتامین c فراهم می شود.
یکی دیگر از نوشیدنی های رایجی که باز هم سر سفره غذا هایشان می توانید ببینید آب لواشک و آب تمبر هندی است که شاید برای ما خوردن این نوشیدنی های ترش کمی عجیب باشد.
چون در ماه مبارک رمضان هستیم ، بهتر است کمی هم از عادت های غذایی لبنانی ها در این ماه برای تان توضیح دهیم لبنانی ها پیش از شروع این ماه یعنی آخرین روز از ماه شعبان را از خانه خارج می شوند و البته تمامی شب های رمضان به میزبانی و میهمان کردن می‌گذرد یعنی اعتقاد دارند بهتر است افطار را دور هم باشند.
یکی از مواد غذایی که در این ماه در این کشور بسیار استفاده می شود خرما است. آنها در اصطلاح به خرما لقب آقای سفره می‌دهند و حتما سر سفره شان این میوه یافت می شود.
یکی از عادت‌های دیگر غذایی لبنانی ها خوردن سحری سبک و افطاری بسیار سنگین است که اغلب از انواع کباب گوشت بره و مرغ شکم پر تشکیل می شود.

بیشتر بدانید:

خواص گلابی و طرز تهیه کمپوت گلابی

خواص موز و نحوه تهیه معجون صبحانه با موز

خواص پرتغال وطرز تهیه شکلات پرتغالی

 

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ: ۴۰۰ گرم ۶۵۰ کیلو کالری
پیاز خرد شده: یک لیوان ۲۵ کیلوکالری
سیر: ۴ حبه چند کیلو کالری
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده: یک لیوان ۲۵ کیلوکالری
زیتون سبز بدون هسته: ۲۰ عدد ۹۰ کیلو کالری
آبلیموی تازه: ۶ قاشق غذاخوری ۵ کیلوکالری
آب مرغ: یک لیوان ۲۰ کیلوکالری
روغن مخصوص سرخ کردنی: ۳ قاشق غذاخوری ۲۷۰ کیلوکالری
جعفری ساطوری شده: ۳ قاشق غذاخوری ۵ کیلو کالری
زیره: ۳ قاشق چایخوری ۰ کیلوکالری
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه: یک قاشق چایخوری ۰ کیلوکالری
زعفران: به میزان دلخواه ۰ کیلوکالری

طرز تهیه

ابتدا روغن را در تابه بریزید و سیر و پیاز را در آن تفت دهید.
آنگاه زردچوبه و نمک را اضافه کنید و سپس تکه های مرغ را بیافزاید.
در مرحله بعدی زیتون ، فلفل دلمه ای و آبلیمو را اضافه کنید.
وقتی تمام مواد با هم تفت داده شدند آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا تمام مواد روی حرارت ملایم به آرامی بپزند.
۱۰ دقیقه مانده به سرو غذا زیره ، زعفران و فلفل سیاه را اضافه کنید.
هنگام سری و نیز جعفری ساطوری شده را روی خورش تان بپاشید.
مقدار کالری
این غذا تقریباً دارای ۱۱۰۰ کیلو کالری انرژی است و با تقسیم کردن آن به چهار قسمت میزان کالری هر قسمت ۲۷۵ کیلوکالری خواهد بود که می‌تواند وعده سحری مناسبی را برای تمامی گروه های سنی فراهم آورد.
البته همراه شدن برنج با این غذا میزان کالری حاصل از خوردن آن را به میزان ۲۰۰ کیلوکالری دیگر می افزاید.

 

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید

بستن
بستن