آخرین مطالبسلامتیگیاهان دارویی

خواص مصرف سماق

خواص مصرف سماق

سماق

کاهش دهنده اسید اوریک خون است.

سماق کاهش دهنده اسید اوریک خون است و استفاده از آن موجب تقویت دستگاه گوارش می‌شود.

استفاده از سماق موجب تقویت دستگاه گوارش و کبد می شود و سوء هاضمه، تورم معده و التهاب در دستگاه گوارش جلوگیری می‌کند.

سماق دارای خاصیت سم زدایی و ضد التهاب برای کبد است در موارد تهوع استفراغ اسهال به خصوص اسهال خونی استفاده از سماق بسیار موثر است.

این ماده خوراکی دارای اثرات ضد میکروبی است و همچنین این ماده به عنوان تقویت کننده سیستم ایمنی بدن عمل می کند. علاوه بر این در متون پزشکی قدیم از سماق به عنوان کاهش دهنده اسید اوریک یاد شده است به همین دلیل از قدیم سماق را به همراه کباب استفاده می‌کردند که بدن فرد بتواند اسید اوریک حاصل از هضم کباب را تا حدی کاهش دهد.

خوردن مرتب سماق برای مبتلایان به دیابت و همچنین برای برطرف کردن بی اشتهایی، تب، روماتیسم و نقرس مفید است.

مصرف سماق با کباب دارای فواید بسیاری است که دفع آلودگی گوشت و کاهش کلسترول برخی از آنها هستند.

سماق همچنین کاهش دهنده قند خون است زیرا نتایج تحقیقات نشان می دهد که سماق از طریق آنزیم آلفا آمیلاز قند خون را کاهش می دهد آنزیم آلفا آمیلاز قندهای سنگین را تبدیل به قندهای ساده می‌کند.

سماق اثر ضد میکروبی قوی بر روی تعداد زیادی از میکرو ارگانیسم های خطرناک و بیماری‌زا در بدن دارد و می تواند مانند آنتی بیوتیک برای بدن عمل کند.

بیشتر بدانید:

درمان گیاهی برونشیت با اذخر+طرز مصرف

درمان گیاهی بیماری پلاگر با اسفناج

کلرید منیزیم و درمان بیش از ۱۰ بیماری با کلرید منیزیم +روش مصرف

 

فواید مصرف سماق با کباب را بشناسید

 

مصرف سماق با کباب دارای فواید بسیاری است که رفع آلودگی گوشت و کاهش کلسترول برخی از آنها هستند .

از گذشته های دور در ایران همراه چلوکباب و برخی از غذاها، سماق استفاده می‌شده است امروز مقالات متعددی حاکی از آن است که این ماده خاصیتی چند کاره دارد و مواد موجود در آن خواص ضد میکروبی بسیار قوی دارد به عنوان نمونه از آنجا که گوشت مورد استفاده برای طبخ کباب موجب کاهش کلسترول و جذب چربی موجود در آن می‌شود.

همچنین سماق آلودگی موجود در گوشت را از بین می برد و از طرفی خاصیت قابض دارد؛ یعنی اگر التهابات یا زخم هایی در مسیر لوله گوارش باشد تا حدودی موجب بهبود آنها شده و محافظ خوبی برای کبد است

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بستن