آخرین مطالبسلامتی

خواص و فواید بادام هندی

خواص و فواید بادام هندی

بادام هندی

هنگامی که بر اثر انجام فعالیت های ورزشی گرسنه می‌شوید ، بادام هندی میان وعده آماده و مغذی است.

بادام هندی سرشار از بسیاری از مواد معدنی مورد نیاز افراد فعال است. برای نمونه ۳۰ عدد بادام هندی ، یک پنجم از نیاز روزانه بیشتر زنان به آهن را تامین می‌کند؛ در حالی که ۲۰ عدد از آن ، یک دهم از نیاز روزانه بیشتر مردان به عنصر روی را برطرف می‌کند. فسفر بادام هندی  به استحکام استخوان ها کمک می کند؛ در حالی که مس آن ، خاصیت شفابخش داشته و عفونت های بدن را از بین می‌برد.

بادام هندی (نام علمی: Anacardium occidentale) درختی گرمسیری و همیشه‌سبز است که دانهٔ بادام هندی و سیب بادام هندی را تولید می‌کند. این درخت می‌تواند تا ۱۴ متر رشد کند.

دانهٔ آجیلی بادام هندی بر خلاف سایر دانه‌های آجیلی، حاوی نشاسته به‌میزان ۱۰ درصد وزن خویش است. این موضوع باعث می‌شود که با جذب آب بتواند باعث تغلیظ سوپ و آبگوشت و دسرهای سنتی حاوی شیر شود. بادام هندی سرشار از کالری است، به‌طوری‌که هر یکصد گرم از آجیل بادام هندی حاوی ۵۵۳ کیلوکالری انرژی است.

دانه‌های بادام هندی را در حالت نارس و زمانی هم که پوسته‌اش کاملاً سخت نشده و سبز است، برداشت می‌کنند. در این حالت، پوستهٔ بذر نسبتاً نرم است و آن را با چاقو بریده، مغز میوه را خارج می‌سازند. البته آنها در این حالت هم برای پوست بدن، سوزش‌آور هستند؛ از این رو در همهٔ مراحل باید از دستکش استفاده شود. مغزهای نارس را برای مدتی در آب زردچوبه می‌خیسانند تا آثار مضر زائل شوند. چنین دانه‌هایی را در مناطقی از هندوستان همراه با نارگیل رنده شده و سبزیجات و فلفل تند مصرف می‌کنند.

بذرهای به زمین افتادهٔ بادام هندی در شرایط مرطوب و بارانی، پس از چند روز شروع به جوانه زدن و تولید ساقه‌چه‌هایی می‌کنند که توسط باغداران جمع‌آوری و به‌صورت خام و پخته، به‌ویژه در ایالت «کرالا»ی هند مصرف می‌شوند.

مواد مغذی موجود در بادام هندی

ویتامین های ب۲ ، ب۳ ، ب۵ ، ب۶ ، پولات ، مس ، ید ، آهن ، منیزیوم ، منگنز ، فسفر، پتاسیم ، سلنیوم ، روی.

طرز تهیه سس بادام هندی

دو سوم پیمانه بادام هندی ، یک قاشق سوپخوری کره بادام زمینی ، سه حبه سیر ریز ریز شده،۳ قاشق سوپخوری روغن زیتون، آب یک عدد لیموترش ، یک دوم پیمانه شیره کنجد ، کمی فلفل پاپریکا ، نان پیتا.

تمامی مواد را در غذاساز مخلوط کرده و به مخلوط نرمی تبدیل کنید و با نان پیتا میل کنید.

بیشتر بدانید:

خواص وفواید گندم

خندروس چیست؟خواص و فواید

چاودم چیست؟خواص و فواید

خواص-و-فواید-بادام-هندی
خواص-و-فواید-بادام-هندی

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بستن