آخرین مطالبسلامتی

خواص وفواید پسته

خواص وفواید پسته

پسته

این آجیل ، ویگو سبز رنگ است و به سلامت قلب و چشم کمک میکند. سلامت قلب و عروق لازمه هرگونه رژیم ورزشی است و بنابر تحقیقات مصرف روزانه ۲۸ گرم پسته سرشار از چربی غیر اشباع ، و خطر بروز بیماری‌های قلبی را ۲۰ تا ۶۰ درصد کاهش می دهد.

پسته استحکام بخش استخوان ها

پسته ماده غذایی مناسبی است؛ زیرا سرشار از مواد معدنی لازم برای سلامتی کامل است. کلسیم آن به استحکام استخوان ها کمک می کند ، انرژی زا است ، از مفاصل محافظت و در مصرف بهینه آهن به بدن کمک می کند. منیزیم آن از خستگی عضلات جلوگیری کرده ،  و روی آن در بهبود جراحات محیطی موثر است.

پسته محافظ بینایی

پسته تنها خشکباری است که دارای مقدار زیادی اسید آمینه لوتیین و زیاکسانتین است که به سلامت بینایی کمک می کنند؛ بنابراین مصرف آن برای انجام ورزش های گروهی و راکتدار ، که هماهنگی بین چشم و دست یا چشم و پا در آنها مهارت اصلی به شمار می رود ، بسیار مناسب است.

موادمغذی موجود در پسته

ویتامین های ب۱، ب ۳،  ای ، کلسیم ، مس ، منیزیم ،  منگنز ،  فسفر ، پتاسیم ، روی ، اسید چرب امگا ۶.

طرز تهیه لسی(نوشیدنی درست شده از ماست)پسته و انبه برای یک نفر

۳ قاشق سوپ خوری ماست ، یک سوم پیمانه پسته بدون پوست ، دو قاشق چایخوری شکر.

تمامی مواد را در غذاساز مخلوط کرده و با آب میل کنید.

طرز تهیه غلات و پسته

یک پیمانه سمولینای معطر(نوعی از غلات)، ۴ عدد هل کوفته ، یک قاشق چایخوری نمک ، یک مشت نعناع ، دو سوم پیمانه پسته بدون پوست ، یک دوم قاشق چای خوری جوز هندی.

یک و سه چهارم پیمانه آب را جوشانده؛ پس از کم کردن شعله ، غلات ، هل،  نمک و نعناع را در آن بریزید و ۱۰ دقیقه حرارت دهید. سپس شعله را خاموش کرده پسته را با چنگال خورد کرده و به آن بیافزایید جوز هندی را روی آن پاشیده و میل کنید.

پسته در کشور ایران به آجیل خندان و در چین به آجیل شادمان معروف است.

نکاتی در مورد پسته

  • پسته از خانواده بادام هندی است.

  • درخت پسته در باغستان کاشته شده و پس از ۱۰ سال ، محصول قابل توجهی به بار مینشیند.

  • یک واحدپسته(حدود ۴۵ عدد )به میزان نصف موز پتاسیم دارد.

  • پسته دارای ۷ اسید آمینه ضروری برای بدن است.

بیشتر بدانید:

کینوا چیست؟خواص و فواید

خواص و فواید شاه بلوط

خواص و فواید بادام برزیلی

خواص-و-فواید-پسته
خواص-و-فواید-پسته

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بستن