آخرین مطالبسلامتی

خواص فلفل دلمه ای و نحوه تهیه سس فلفل دلمه ای

خواص فلفل دلمه ای و نحوه تهیه سس فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای ، به صورت خام یا پخته و سرخ شده ، دارای مواد مغذی فراوانی است.

بدن پس از ورزش به سوزاندن چربیها ادامه می‌دهد. فلفل دلمه ای به دلیل داشتن ماده ای که ۲۰ دقیقه پس از مصرف ، تولید گرما را در بدن افزایش می دهد ، سوختن کالری را تسریع میکند. ۱۵۵ گرم فلفل دلمه ای ، نیاز روزانه بیشتر بزرگسالان به ویتامین c و بتاکاروتن را ، که خاصیت آنتی اکسیدانی تقویت کننده ایمنی دارند ، تامین می‌کند.

مواد مغذی موجود در فلفل دلمه ای

ویتامین های ، ب۳ ، ب ۶ ، ث، ای، کا، بتاکاروتن ، بیوتین، فولات ، کلسیم، ید،آهن ، منیزیم،منگنز ، فسفر پتاسیم، روی.

طرز تهیه سس فلفل دلمه ای

یک عدد فلفل دلمه ای قرمز{بدون دانه و ریز ریز شده}،دو عدد گوجه فرنگی{خرد شده}،نصف فلفل فرنگی قرمز کوچک{بدون دانه و خرد شده}،یک عدد خیار کوچک{ریز شده}،۴ قاشق سوپ خوری گشنیز ، تراشه پوست نصف لیموترش و آب آن.

تمامی مواد را در ظرفی مخلوط کرده و آن را به عنوان سس سالاد مصرف کنید.

بیشتر بخوانید:

خواص چغندر و نحوه تهیه سالا رنگین کمانی

خواص کاهو و نحوه تهیه کاهو پنیری

خواص سیب و طرز تهیه معجون با سیب

خواص-و-فواید-فلفل-دلمه-ای

آشنایی بیشتر با دسته بندی میوه ها

سه گروه کلی برای میوه‌ها وجود دارد:

  1. میوه‌های یکپارچه

  2. میوه‌های فراهم

  3. میوه‌های چند بخشی

میوه‌های یکپارچه

میوه‌های یکپارچه می‌توانند خشک یا گوشتدار بوده و حاصل رشد یک تخمدان ساده یا مرکب ولی با یک مادگی باشند. میوه‌های خشک ممکن است شکوفا (دارای دهانه برای بیرون فرستادن دانه‌ها) ویا ناشکوفا (فاقد دهانه برای خارج کرده دانه‌ها) باشند. انواع میوه‌های خشک و یکپارچه عبارت‌اند از (با مثال):

تخم برهه- (آلاله) پوشینه – جوز برزیل گندمه – گندم) شفت لیفدار- نارگیل فولیکول – (شیر گیاه) بنشن – (نخود، لوبیا، بادام زمینی) بنشن تک‌دانه‌ای میوه مغزدار- گردو و فندق، راش، بلوط رخنده بر- هویج نیام خورجینی گوشک

میوه‌هایی که در آن‌ها بخشی یا تمام پیرابر (دیواره میوه) هنگام بلوغ گوشتداراست را میوه‌های گوشتدار یکپارچه می‌نامند. انواع میوه‌های یکپارچه گوشتدار عبارت‌اند از (با مثال):

توت – گوجه فرنگی، آوکادو شفت – آلو، گیلاس، هلو، زیتون توت کاذب – میوه‌های ثانوی موز، زغال‌اخته سیب گونه – میوه‌های ثانوی سیب، گلابی موز

میوه‌های فراهم

میوه فراهم از یک گل با تعداد زیادی مادگی بوجود می‌آید. نمونه آن تمشک است که میوه‌های یکپارچه اش را شفتک می‌نامند چون هر کدام از آن‌ها شبیه یک شفت کوچکی است که به نهنج متصل می‌باشد. در برخی از میوه‌های خاردار (از قبیل سیاه سته) نهنج باریک و دراز بوده و بخشی از میوه رسیده‌است و سیاه سته را به میوه‌ای ثانوی – فراهمی تبدیل می‌کند. توت فرنگی هم میوه‌ای ثانوی – فراهمی محسوب می‌شود که تنها درآن، دانه‌ها درون تخمهای برهنه‌ای (یک تخمه) قرار دارند. در تمامی این نمونه‌ها، میوه از یک گل مجزا با تعداد زیادی مادگی بوجود می‌آیند.

در بعضی از گیاهان مانند noni، گل‌ها به صورت منظم سرتاسر ساقه تولید می‌شوند و امکان اینکه باهم نمونه‌هایی از گل آوری، رویش میوه و رسیدن آن را ببینیم وجود دارد.

میوه‌های چندبخشی

میوه چند بخشی به میوه‌ای گفته می‌شود که از یک خوشه گل بوجود آمده باشد (به نام گل آذین). هر گل یک میوه تولید می‌کند اما آن‌ها به صورت یک مجموعه بالغ می‌شوند. مانند آناناس، انجیر خوراکی، توت، پرتقال اوسیج و درخت نان.

مراحل گل آوری و رشد میوه در noni یا توت هندی (Morinda citrifolia) را می‌توانید بر روی شاخه‌ای مجزا مشاهده کنید. ابتدا شکوفایی گل‌های سفید به نام سنبله بوجود می‌آید. بعد از باروری، هر گل به یک شفت تبدیل می‌گردد و هنگامیکه شفتها رشد کردند به صورت یک میوه گوشتدار چند بخشی به نام میوه‌پیوسته در هم ادغام می‌شوند.

مجله علمی بیگموون پیشرو در دنیای اطلاعات علمی

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بستن