آخرین مطالبآشپزیانواع کیک ها

طرز تهیه کیک گردویی

Rate this post

طرز تهیه کیک گردویی

مواد لازم برای تهیه کیک گردویی:

آرد سفید ۱۵۰ گرم

مغز گردوی چرخ شده ۱۵۰ گرم

شکر ۱۵۰ گرم

تخم مرغ ۶ عدد

وانیل یک قاشق مرباخوری

بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک گردویی:

تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و آنها را می‌زنید وانیل و کره و شکر را به آن اضافه کرده و سپس گردوی چرخ کرده و آرد را نیز اضافه نموده و خوب به هم میزنیم تا کاملا مخلوط گردد. قالب را چرب کرده و فر با حرارت ۳۵۰ درجه قرار داده به مدت ۳۰ دقیقه تا پخته شود. آنگاه بعد از پخته شدن از فر خارج کرده و میگذاریم کاملاً سرد شود آنگاه آن را به دلخواه با کرم یا خامه تزیین بوده و در ظرف مناسب قرار می دهیم.

آموزش های بیشتر:

طرز تهیه کیک پرتقالی

طرز تهیه کیک ماست

طرز تهیه کیک ساده

طرز-تهیه-کیک-گردویی

نکات لازم برای تهیه انواع کیک

  1. فر را قبل از قرار دادن قالب کیک کاملا گرم کنید.

  2. قالب کیک را معمولا بر روی پنجره وسط فر قرار دهید مگر در مواردی که ذکر شده است.

  3. اندازه های داده شده را به دقت رعایت کنید.

  4. زمانی که برای آماده شدن کیک داده شده است تقریبی است و بستگی دارد به اینکه درجه حرارت فر صحیح باشد و ظرف کیک را روی کدام پنجره فر گذاشته اید.

  5. حرارت فر را کنترل کنید و حداقل تا دو سوم زمان پخت کیک نگذشته است در فر را باز نکنید..

  6. ظرف کیک را چرب و کف آنرا آرد بپاشید و یا پس از چرب کردن کاغذ روغنی در آن پهن کنید.

  7. آردی را که برای تهیه کیک مورد استفاده قرار می دهید باید از بهترین نوع باشد و قبل از استفاده حتما الک کنید.

  8. موادی نظیر بکینگ پودر ، نمک ،  وانیل و کاکائو را الک کنید.

  9. تمامی موادی که برای پخت کیک استفاده میکنید باید از مرغوبترین مواد انتخاب شود.

  10. موادی از قبیل تخم مرغ و کره را دو ساعت قبل از تهیه کیک یخچالی روی بیاورید.

  11. تخم مرغ  اعم از سفیده یا زرده را آرام به مایه کیک اضافه کنید.

  12. سفیده تخم مرغ را طوری بزنید که کف کرده و برنگ برف در آید.

  13. خامه را قبل از زدن به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال گذاشته تا کاملاً سرد شود.

  14. برای زودتر سفت شدن سفیده تخم مرغ می توانید کمی آب لیمو به آن اضافه کنید.

  15. تخم مرغ را یکی یکی در ظرف موردنظر بشکنید و وقتی از سالم بودن آنها مطمئن شدید به مایه کیک اضافه کنید .

  16. برای استفاده از نشاسته ابتدا باید آن را پودر و سپس آن را الک کنید.

  17. برای سفت شدن خامه آن را در کاسه ای بریزید و کاسه را داخل ظرف پر از یخ را داده و خامه را با خاکه قند خوب به هم زده تا سفت شود. پس از سفت شدن از زدن آن جلوگیری کنید زیرا خامه تغییر شکل داده و دیگر قابل استفاده نمی باشد.

  18. در تهیه کیک اگر به جای شکر از خاکه قند بهتر است زیرا مایع کیک صاف و یکدست می شود.

  19. بعد از آن که دو سوم زمان پخت کیک گذشت چنگال را به آرامی در کیک فرو کنید اگر مایه به  چنگال نچسبید کیک پخته است وگرنه باید به پختن آن ادامه دهید.

  20. کیک را همیشه پس از سرد شدن از قالب جدا کنید و گرنه کیک خرد میشود.

  21. برای آنکه سطح کیک نرم باشد می توانید پس از خارج کردن از فر سطح آن را با پارچه بپوشانید.

  22. برای تهیه کرم مرتباً آن را به هم بزنید تا غلیظ شود.

  23. اگر برای پخت کرم ظرف مخصوص ندارید ظرف محتوای کرم را در ظرف آب قرار داده و سپس ظرف آب را روی شعله قرار دهید دقت کنید که ظرف مورد نظر به گونه ای باشد که هنگام جوشیدن آب وارد کرم نشود.

  24. در موقع هم زدن مایه کیک سعی کنید از یک طرف آن را به هم بزنید تا پف کیک نخوابد.

  25. در موقع زدن سفیده نباید آب یا روغن در کاسه یا به نوک همزن چسبیده باشد ، زیرا از پف کردن سفیده جلوگیری میکند.

  26. برای براق کردن سطح کیک می توان از ۲ قاشق غذاخوری شکر ۲ قاشق غذاخوری آب و یک قاشق چای خوری آبلیمو را قوام داده و بعد از سرد شدن آن را با برس بر روی کیک بمالید تا سطح آن فراهم شود

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بستن