آخرین مطالبآشپزیانواع کیک ها

طرز تهیه کیک نارگیل

طرز تهیه کیک نارگیل

مواد لازم برای تهیه کیک نارگیل:

تخم مرغ ۴ عدد

آرد ۲ پیمانه

خاکه قند یک پیمانه+سه قاشق سوپخوری

بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

پودر نارگیل یک پیمانه + سه قاشق سوپخوری

شیر نصف لیوان

کره ۲۰۰ گرم

خامه ای ۳۰۰گرم

طرز تهیه کیک نارگیل:

کره را با یک پیمانه پودر قند می زنیم تا سفید شود تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و کمی به هم می‌زنیم و آن را کم کم داخل کره و خاکه قند می ریزیم شیر را کم کم به مایه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم سپس بکینگ پودر و سه قاشق سوپ خوری پودر نارگیل را داخل مایه ریخته و به خوبی به هم میزنیم تا صاف و یکدست شود آنگاه قالب را چرب کرده و مایه فوق را درون قالب ریخته و سطح آن را صاف میکنیم و سه قاشق دیگر از پودر نارگیل را به طور یکنواخت و روی مایه ریخته و آن را به مدت یک ساعت با حرارت ۱۸۰ درجه در فر قرار داده تا کاملا پف کرده و طلایی شود آنگاه از فر خارج نموده و بعد از سرد شدن از قالب بیرون آورید خامه و پودر قند و بقیه نارگیل ها را در ظرفی که بر روی یخ قرار داده اید بزنید تا صاف و یکدست شود و فرم بگیرد خامه زده شده را در قیف ریخته و روی کیک را به وسیله آن تزیین نموده و در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد و آماده شود.

آموزش های بیشتر:

طرز تهیه کیک دو رنگ

طرز تهیه کیک موز

طرز تهیه کیک بستنی

طرز-تهیه-کیک-نارگیل

نکات لازم برای تهیه انواع کیک

  1. فر را قبل از قرار دادن قالب کیک کاملا گرم کنید.

  2. قالب کیک را معمولا بر روی پنجره وسط فر قرار دهید مگر در مواردی که ذکر شده است.

  3. اندازه های داده شده را به دقت رعایت کنید.

  4. زمانی که برای آماده شدن کیک داده شده است تقریبی است و بستگی دارد به اینکه درجه حرارت فر صحیح باشد و ظرف کیک را روی کدام پنجره فر گذاشته اید.

  5. حرارت فر را کنترل کنید و حداقل تا دو سوم زمان پخت کیک نگذشته است در فر را باز نکنید..

  6. ظرف کیک را چرب و کف آنرا آرد بپاشید و یا پس از چرب کردن کاغذ روغنی در آن پهن کنید.

  7. آردی را که برای تهیه کیک مورد استفاده قرار می دهید باید از بهترین نوع باشد و قبل از استفاده حتما الک کنید.

  8. موادی نظیر بکینگ پودر ، نمک ،  وانیل و کاکائو را الک کنید.

  9. تمامی موادی که برای پخت کیک استفاده میکنید باید از مرغوبترین مواد انتخاب شود.

  10. موادی از قبیل تخم مرغ و کره را دو ساعت قبل از تهیه کیک یخچالی روی بیاورید.

  11. تخم مرغ  اعم از سفیده یا زرده را آرام به مایه کیک اضافه کنید.

  12. سفیده تخم مرغ را طوری بزنید که کف کرده و برنگ برف در آید.

  13. خامه را قبل از زدن به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال گذاشته تا کاملاً سرد شود.

  14. برای زودتر سفت شدن سفیده تخم مرغ می توانید کمی آب لیمو به آن اضافه کنید.

  15. تخم مرغ را یکی یکی در ظرف موردنظر بشکنید و وقتی از سالم بودن آنها مطمئن شدید به مایه کیک اضافه کنید .

  16. برای استفاده از نشاسته ابتدا باید آن را پودر و سپس آن را الک کنید.

  17. برای سفت شدن خامه آن را در کاسه ای بریزید و کاسه را داخل ظرف پر از یخ را داده و خامه را با خاکه قند خوب به هم زده تا سفت شود. پس از سفت شدن از زدن آن جلوگیری کنید زیرا خامه تغییر شکل داده و دیگر قابل استفاده نمی باشد.

  18. در تهیه کیک اگر به جای شکر از خاکه قند بهتر است زیرا مایع کیک صاف و یکدست می شود.

  19. بعد از آن که دو سوم زمان پخت کیک گذشت چنگال را به آرامی در کیک فرو کنید اگر مایه به  چنگال نچسبید کیک پخته است وگرنه باید به پختن آن ادامه دهید.

  20. کیک را همیشه پس از سرد شدن از قالب جدا کنید و گرنه کیک خرد میشود.

  21. برای آنکه سطح کیک نرم باشد می توانید پس از خارج کردن از فر سطح آن را با پارچه بپوشانید.

  22. برای تهیه کرم مرتباً آن را به هم بزنید تا غلیظ شود.

  23. اگر برای پخت کرم ظرف مخصوص ندارید ظرف محتوای کرم را در ظرف آب قرار داده و سپس ظرف آب را روی شعله قرار دهید دقت کنید که ظرف مورد نظر به گونه ای باشد که هنگام جوشیدن آب وارد کرم نشود.

  24. در موقع هم زدن مایه کیک سعی کنید از یک طرف آن را به هم بزنید تا پف کیک نخوابد.

  25. در موقع زدن سفیده نباید آب یا روغن در کاسه یا به نوک همزن چسبیده باشد ، زیرا از پف کردن سفیده جلوگیری میکند.

  26. برای براق کردن سطح کیک می توان از ۲ قاشق غذاخوری شکر ۲ قاشق غذاخوری آب و یک قاشق چای خوری آبلیمو را قوام داده و بعد از سرد شدن آن را با برس بر روی کیک بمالید تا سطح آن فراهم شود

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بستن