آخرین مطالبآشپزیانواع کیک ها

طرزتهیه کیک پر

آموزش تهیه کیک پر

طرزتهیه کیک پر

مواد لازم برای تهیه کیک پر:

آرد یک پیمانه

تخم مرغ ۵ عدد

به چین پودر ۲ قاشق مرباخوری

روغن مایع ۱۰۰ گرم

وانیل نصف قاشق  مرباخوری

نمک یک سوم قاشق چایخوری

شیر ۲ قاشق غذاخوری

پودر شکر نصف پیمانه

مواد تزیین کیک

پودر قند ۱۸۰ گرم

پودر کاکائو یک و نیم قاشق چای خوری

دارچین ۲۰ گرم

خامه ۳۵۰ گرم

طرز تهیه کیک پر:

سفیده تخم مرغ ها را جداگانه خوب میزنیم وانیل را به آن اضافه کرده و به حدی میزنیم که وقتی آن را برمیگردانیم از کاسه نریزد.پودر شکر را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا سفید و کشدار شود سفیده زرد شده را به آرامی در چند مرحله به زرده ها اضافه می کنیم و از یک طرف هم میزنیم تا خوب مخلوط شود و پف آن نخوابد نمک ، بکینگ پودر و آرد را الک کرده و طی سه مرحله به آرامی در مواد میریزیم تا کاملاً یکدست شود نکته مهم این است که به آرامی باید هم زد که پف کیک نخوابد. پنجاه گرم روغن را به مایه اضافه کرده و هم می زنیم سپس شیر را هم به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم قالب کیک را چرب کرده و کمی آرد روی سطح و دیواره‌های آن می پاشیم تا خمیر به ظرف نچسبد.فر را با حرارت ۱۸۰ درجه آماده کرده و ظرف را در طبقه اول قرار داده و به مدت ۶۰ دقیقه صبر می کنیم تا کیک آماده شود بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردیم و خنک شد روی کیک را به ضخامت ۲ تا ۳ سانتیمتر می بریم به ۶ تا ۸ قسمت مثلثی شکل برش می‌دهیم کیک باقیمانده را به دو لایه تقسیم می کنیم تا دو دایره داشته باشیم خامه فرم گرفته را همراه پودر قند و وانیل کامل می‌زنید و بین دو لایه چشمی مالی و لایه ها را روی هم فشار می دهیم.روی کیک یک دانه از مثلث ها را در وسط کیک خرد شده می‌کنیم تا برجسته شود و با خامه فرم گرفته روی آن را کامل می پوشانیم سپس هست که بقیه کیک را با فاصله مساوی روی کیک قرار می‌دهیم که نوک مثلث ها به طرف وسط قرار گیرند سپس به این مثلث ها را با قیف خامه فرم گرفته میریزیم پودر کاکائو پودر قند و دارچین را خوب مخلوط کرده و روی چک میکنیم.

بیشتربدانید:

طرزتهیه کیک اسفنجی خامه ای

طرزتهیه کیک سیب موز

طرزتهیه کیک کوچک شکلاتی

طرزتهیه_کیک_پر
طرزتهیه_کیک_پر

نکات لازم برای تهیه انواع کیک

  1. فر را قبل از قرار دادن قالب کیک کاملا گرم کنید.

  2. قالب کیک را معمولا بر روی پنجره وسط فر قرار دهید مگر در مواردی که ذکر شده است.

  3. اندازه های داده شده را به دقت رعایت کنید.

  4. زمانی که برای آماده شدن کیک داده شده است تقریبی است و بستگی دارد به اینکه درجه حرارت فر صحیح باشد و ظرف کیک را روی کدام پنجره فر گذاشته اید.

  5. حرارت فر را کنترل کنید و حداقل تا دو سوم زمان پخت کیک نگذشته است در فر را باز نکنید..

  6. ظرف کیک را چرب و کف آنرا آرد بپاشید و یا پس از چرب کردن کاغذ روغنی در آن پهن کنید.

  7. آردی را که برای تهیه کیک مورد استفاده قرار می دهید باید از بهترین نوع باشد و قبل از استفاده حتما الک کنید.

  8. موادی نظیر بکینگ پودر ، نمک ،  وانیل و کاکائو را الک کنید.

  9. تمامی موادی که برای پخت کیک استفاده میکنید باید از مرغوبترین مواد انتخاب شود.

  10. موادی از قبیل تخم مرغ و کره را دو ساعت قبل از تهیه کیک یخچالی روی بیاورید.

  11. تخم مرغ  اعم از سفیده یا زرده را آرام به مایه کیک اضافه کنید.

  12. سفیده تخم مرغ را طوری بزنید که کف کرده و برنگ برف در آید.

  13. خامه را قبل از زدن به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال گذاشته تا کاملاً سرد شود.

  14. برای زودتر سفت شدن سفیده تخم مرغ می توانید کمی آب لیمو به آن اضافه کنید.

  15. تخم مرغ را یکی یکی در ظرف موردنظر بشکنید و وقتی از سالم بودن آنها مطمئن شدید به مایه کیک اضافه کنید .

  16. برای استفاده از نشاسته ابتدا باید آن را پودر و سپس آن را الک کنید.

  17. برای سفت شدن خامه آن را در کاسه ای بریزید و کاسه را داخل ظرف پر از یخ را داده و خامه را با خاکه قند خوب به هم زده تا سفت شود. پس از سفت شدن از زدن آن جلوگیری کنید زیرا خامه تغییر شکل داده و دیگر قابل استفاده نمی باشد.

  18. در تهیه کیک اگر به جای شکر از خاکه قند بهتر است زیرا مایع کیک صاف و یکدست می شود.

  19. بعد از آن که دو سوم زمان پخت کیک گذشت چنگال را به آرامی در کیک فرو کنید اگر مایه به  چنگال نچسبید کیک پخته است وگرنه باید به پختن آن ادامه دهید.

  20. کیک را همیشه پس از سرد شدن از قالب جدا کنید و گرنه کیک خرد میشود.

  21. برای آنکه سطح کیک نرم باشد می توانید پس از خارج کردن از فر سطح آن را با پارچه بپوشانید.

  22. برای تهیه کرم مرتباً آن را به هم بزنید تا غلیظ شود.

  23. اگر برای پخت کرم ظرف مخصوص ندارید ظرف محتوای کرم را در ظرف آب قرار داده و سپس ظرف آب را روی شعله قرار دهید دقت کنید که ظرف مورد نظر به گونه ای باشد که هنگام جوشیدن آب وارد کرم نشود.

  24. در موقع هم زدن مایه کیک سعی کنید از یک طرف آن را به هم بزنید تا پف کیک نخوابد.

  25. در موقع زدن سفیده نباید آب یا روغن در کاسه یا به نوک همزن چسبیده باشد ، زیرا از پف کردن سفیده جلوگیری میکند.

  26. برای براق کردن سطح کیک می توان از ۲ قاشق غذاخوری شکر ۲ قاشق غذاخوری آب و یک قاشق چای خوری آبلیمو را قوام داده و بعد از سرد شدن آن را با برس بر روی کیک بمالید تا سطح آن فراهم شود.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بستن