آخرین مطالبآشپزیانواع کیک ها

طرزتهیه کیک هویج

آموزش تهیه کیک هویج

طرزتهیه کیک هویج

مواد لازم برای تهیه کیک هویج

آرد ۲۵۰ گرم

روغن مایع ۸۵ گرم

هویج رنده شده چهار و نیم پیمانه

پودر شکر ۳۰۰ گرم

هل سائیده یک قاشق چایخوری

مغز گردوی سالم ۵ عدد برای روی کیک

گردو ساییده شده و کشمش ۲۰۰ گرم

جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری

ماست ۵۰ گرم

تخم مرغ ۴ عدد

شیر ۲۵۰ گرم

دارچین و کاکائو از هر کدام یک قاشق چایخوری

پوست رنده شده لیمو ترش یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک هویج:

روغن را خوب با همزن زده و پودر شکر را به آن اضافه کرده آنقدر به هم میزنید تا  سفید و کشدار شود. تخم مرغ ها را دانه دانه شکسته و آنقدر می زنید تا سفید شود و سپس به مایه قبلی اضافه کرده و پوست لیمو را نیز به آن بیفزایید و کاملا مخلوط نمایید. جوش شیرین و شیر و ماست را با هم مخلوط کرده و چند دقیقه صبر کنید تا عمل تخمیر انجام شود و سپس به آرامی و طی چند مرحله به مایه قبلی اضافه نمایید.  گردو، وانیل ، کشمش ، آرد ، دارچین و کاکائو را با هم مخلوط کرده و به مایه اضافه نموده کاملا مخلوط نمایید. قالب را چرب کرده و مایه فوق را درون آن ریخته و در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار می دهید و سپس از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن از قالب جدا نموده و روی آن را با گردو تزیین نمایید.

بیشتربدانید:

طرزتهیه کیک اسفنجی خامه ای

طرزتهیه کیک سیب موز

طرزتهیه کیک کوچک شکلاتی

طرزتهیه_کیک_هویج
طرزتهیه_کیک_هویج

نکات لازم برای تهیه انواع کیک

  1. فر را قبل از قرار دادن قالب کیک کاملا گرم کنید.

  2. قالب کیک را معمولا بر روی پنجره وسط فر قرار دهید مگر در مواردی که ذکر شده است.

  3. اندازه های داده شده را به دقت رعایت کنید.

  4. زمانی که برای آماده شدن کیک داده شده است تقریبی است و بستگی دارد به اینکه درجه حرارت فر صحیح باشد و ظرف کیک را روی کدام پنجره فر گذاشته اید.

  5. حرارت فر را کنترل کنید و حداقل تا دو سوم زمان پخت کیک نگذشته است در فر را باز نکنید..

  6. ظرف کیک را چرب و کف آنرا آرد بپاشید و یا پس از چرب کردن کاغذ روغنی در آن پهن کنید.

  7. آردی را که برای تهیه کیک مورد استفاده قرار می دهید باید از بهترین نوع باشد و قبل از استفاده حتما الک کنید.

  8. موادی نظیر بکینگ پودر ، نمک ،  وانیل و کاکائو را الک کنید.

  9. تمامی موادی که برای پخت کیک استفاده میکنید باید از مرغوبترین مواد انتخاب شود.

  10. موادی از قبیل تخم مرغ و کره را دو ساعت قبل از تهیه کیک یخچالی روی بیاورید.

  11. تخم مرغ  اعم از سفیده یا زرده را آرام به مایه کیک اضافه کنید.

  12. سفیده تخم مرغ را طوری بزنید که کف کرده و برنگ برف در آید.

  13. خامه را قبل از زدن به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال گذاشته تا کاملاً سرد شود.

  14. برای زودتر سفت شدن سفیده تخم مرغ می توانید کمی آب لیمو به آن اضافه کنید.

  15. تخم مرغ را یکی یکی در ظرف موردنظر بشکنید و وقتی از سالم بودن آنها مطمئن شدید به مایه کیک اضافه کنید .

  16. برای استفاده از نشاسته ابتدا باید آن را پودر و سپس آن را الک کنید.

  17. برای سفت شدن خامه آن را در کاسه ای بریزید و کاسه را داخل ظرف پر از یخ را داده و خامه را با خاکه قند خوب به هم زده تا سفت شود. پس از سفت شدن از زدن آن جلوگیری کنید زیرا خامه تغییر شکل داده و دیگر قابل استفاده نمی باشد.

  18. در تهیه کیک اگر به جای شکر از خاکه قند بهتر است زیرا مایع کیک صاف و یکدست می شود.

  19. بعد از آن که دو سوم زمان پخت کیک گذشت چنگال را به آرامی در کیک فرو کنید اگر مایه به  چنگال نچسبید کیک پخته است وگرنه باید به پختن آن ادامه دهید.

  20. کیک را همیشه پس از سرد شدن از قالب جدا کنید و گرنه کیک خرد میشود.

  21. برای آنکه سطح کیک نرم باشد می توانید پس از خارج کردن از فر سطح آن را با پارچه بپوشانید.

  22. برای تهیه کرم مرتباً آن را به هم بزنید تا غلیظ شود.

  23. اگر برای پخت کرم ظرف مخصوص ندارید ظرف محتوای کرم را در ظرف آب قرار داده و سپس ظرف آب را روی شعله قرار دهید دقت کنید که ظرف مورد نظر به گونه ای باشد که هنگام جوشیدن آب وارد کرم نشود.

  24. در موقع هم زدن مایه کیک سعی کنید از یک طرف آن را به هم بزنید تا پف کیک نخوابد.

  25. در موقع زدن سفیده نباید آب یا روغن در کاسه یا به نوک همزن چسبیده باشد ، زیرا از پف کردن سفیده جلوگیری میکند.

  26. برای براق کردن سطح کیک می توان از ۲ قاشق غذاخوری شکر ۲ قاشق غذاخوری آب و یک قاشق چای خوری آبلیمو را قوام داده و بعد از سرد شدن آن را با برس بر روی کیک بمالید تا سطح آن فراهم شود.

نوشته های مشابه

‫2 نظرها

  1. با سلام
    ببخشیدا ولی مرده شور سایتتونو اطلاعاتتونو ببرن.
    خب عوضیابلد نیستید غلط میکنید دستو پخت غلط میذارید.
    ۲۵ گرم شیر برا اون حجم مواد.بعد خبر مرگتون اسمش کیک هویجه چرا تو دستور پخت نگفتید کجا اضاف شه
    کلی مواد اولیه مرغوب رو بااین دستور پخت آشغالتون ریخیم دور رفت
    ???

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بستن