آخرین مطالبآشپزیانواع کیک ها

طرزتهیه کیک باقلوایی

آموزش تهیه کیک باقلوایی

طرزتهیه کیک باقلوایی

مواد لازم برای تهیه کیک باقلوایی

آرد سه پیمانه

بکینگ پودر قاشق مرباخوری

پودر شکر نصف پیمانه

تخم مرغ ۵ عدد

وانیل یک قاشق چای خوری

پوست لیمو رنده شده یک قاشق مرباخوری

روغن مایع ۵۰ گرم

روغن حیوانی یا کره ۵۰ گرم

پودر پسته ۲۵ گرم

شیر ۲۰۰ گرم

شربت شهد ۶۰۰ گرم

مواد لازم برای تزیین کیک

پودر شکر ۲ قاشق سوپخوری

دارچین یک قاشق مرباخوری

گردو خرد شده ۳۰۰ گرم

خلال پسته خرد شده ۱۰۰ گرم

طرز تهیه کیک باقلوایی:

ابتدا زرده ها را خوب می زنیم سپس وانیل و پوست لیموی رنده شده و پودر شکر را با آن مخلوط می کنیم و می زنیم تا سفید رنگ شود و حجم آن دو برابر شده و حالت کشدار به خود بگیرد سفیده تخم مرغ ها را جداگانه کامل زده تا کف کرده به طوری که از چنگال نریزد سپس آن را در سه مرحله به زرده تخم مرغ ها اضافه کرده و سپس آرد،  نمک و بیکینگ پودر الک شده را مرحله به مرحله اضافه نموده و به خوبی با هم مخلوط نموده و از یک طرف به هم میزنیم تا پف کیک نخوابد شیر را آرام آرام در اطراف مایه میریزیم و یک بار به آرامی هم میزنیم تا با مواد مخلوط شود. روغن مایع را در مواد ریخته و روغن حیوانی یا کره را کمی گرم کرد تا آب شود و آن را در مایه ریخته و آهسته به هم زده تا مخلوط شود قالب کیک را چرب کرده و مایه را داخل آن میریزیم و روی کیک را با پودر دارچین می پوشانیم سپس خلال پسته و گردو خرد شده را در همه طرف سینه به طور مساوی پخش می کنیم و آن را در حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۶۰ دقیقه داخل فر قرار داده تا بپزد بعد از پخته شدن آن را از فر خارج نموده و بعد از سرد شدن به صورت لوزی را بریده و شربت غلیظ می‌توان از انواع میوه آن را تهیه نمود را طی چهار مرحله به فواصل ده دقیقه روی آن می دهیم تا آماده شود.

بیشتربدانید:

طرزتهیه کیک اسفنجی خامه ای

طرزتهیه کیک سیب موز

طرزتهیه کیک کوچک شکلاتی

طرز-تهیه_کیک_باقلوایی
طرز-تهیه_کیک_باقلوایی

نکات لازم برای تهیه انواع کیک

  1. فر را قبل از قرار دادن قالب کیک کاملا گرم کنید.

  2. قالب کیک را معمولا بر روی پنجره وسط فر قرار دهید مگر در مواردی که ذکر شده است.

  3. اندازه های داده شده را به دقت رعایت کنید.

  4. زمانی که برای آماده شدن کیک داده شده است تقریبی است و بستگی دارد به اینکه درجه حرارت فر صحیح باشد و ظرف کیک را روی کدام پنجره فر گذاشته اید.

  5. حرارت فر را کنترل کنید و حداقل تا دو سوم زمان پخت کیک نگذشته است در فر را باز نکنید..

  6. ظرف کیک را چرب و کف آنرا آرد بپاشید و یا پس از چرب کردن کاغذ روغنی در آن پهن کنید.

  7. آردی را که برای تهیه کیک مورد استفاده قرار می دهید باید از بهترین نوع باشد و قبل از استفاده حتما الک کنید.

  8. موادی نظیر بکینگ پودر ، نمک ،  وانیل و کاکائو را الک کنید.

  9. تمامی موادی که برای پخت کیک استفاده میکنید باید از مرغوبترین مواد انتخاب شود.

  10. موادی از قبیل تخم مرغ و کره را دو ساعت قبل از تهیه کیک یخچالی روی بیاورید.

  11. تخم مرغ  اعم از سفیده یا زرده را آرام به مایه کیک اضافه کنید.

  12. سفیده تخم مرغ را طوری بزنید که کف کرده و برنگ برف در آید.

  13. خامه را قبل از زدن به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال گذاشته تا کاملاً سرد شود.

  14. برای زودتر سفت شدن سفیده تخم مرغ می توانید کمی آب لیمو به آن اضافه کنید.

  15. تخم مرغ را یکی یکی در ظرف موردنظر بشکنید و وقتی از سالم بودن آنها مطمئن شدید به مایه کیک اضافه کنید .

  16. برای استفاده از نشاسته ابتدا باید آن را پودر و سپس آن را الک کنید.

  17. برای سفت شدن خامه آن را در کاسه ای بریزید و کاسه را داخل ظرف پر از یخ را داده و خامه را با خاکه قند خوب به هم زده تا سفت شود. پس از سفت شدن از زدن آن جلوگیری کنید زیرا خامه تغییر شکل داده و دیگر قابل استفاده نمی باشد.

  18. در تهیه کیک اگر به جای شکر از خاکه قند بهتر است زیرا مایع کیک صاف و یکدست می شود.

  19. بعد از آن که دو سوم زمان پخت کیک گذشت چنگال را به آرامی در کیک فرو کنید اگر مایه به  چنگال نچسبید کیک پخته است وگرنه باید به پختن آن ادامه دهید.

  20. کیک را همیشه پس از سرد شدن از قالب جدا کنید و گرنه کیک خرد میشود.

  21. برای آنکه سطح کیک نرم باشد می توانید پس از خارج کردن از فر سطح آن را با پارچه بپوشانید.

  22. برای تهیه کرم مرتباً آن را به هم بزنید تا غلیظ شود.

  23. اگر برای پخت کرم ظرف مخصوص ندارید ظرف محتوای کرم را در ظرف آب قرار داده و سپس ظرف آب را روی شعله قرار دهید دقت کنید که ظرف مورد نظر به گونه ای باشد که هنگام جوشیدن آب وارد کرم نشود.

  24. در موقع هم زدن مایه کیک سعی کنید از یک طرف آن را به هم بزنید تا پف کیک نخوابد.

  25. در موقع زدن سفیده نباید آب یا روغن در کاسه یا به نوک همزن چسبیده باشد ، زیرا از پف کردن سفیده جلوگیری میکند.

  26. برای براق کردن سطح کیک می توان از ۲ قاشق غذاخوری شکر ۲ قاشق غذاخوری آب و یک قاشق چای خوری آبلیمو را قوام داده و بعد از سرد شدن آن را با برس بر روی کیک بمالید تا سطح آن فراهم شود.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بستن