آخرین مطالبسلامتی

خواص پرتغال وطرز تهیه شکلات پرتغالی

اطلاعات علمی میوه پرتقال

خواص پرتغال وطرز تهیه شکلات پرتغالی
۳ (۶۰%) ۱۳ votes

خواص پرتقال

همان‌طور که می‌توانید این میوه سرشار از ویتامین C است. پس آب آن همراه غذاهای گوشتی می‌تواند باعث جذب بهتر آهن شود و به روند جلوگیری از کم خونی کمک کند. مصرف این میوه به افراد باردار و کسانی که از کم خونی رنج می‌برند به شدت توصیه می‌شود؛ و در مقابل افرادی که غلظت خون، زخم معده، فشار خون بالا و بیماری قلبی دارند. باید حداقل ۲ ساعت بعد از صرف وعده‌های اصلی از این میوه استفاده نمایند.

معروف ترین میوه در میان مرکبات، پرتقال است که سرشار از مواد مغذی و ضد عفونت و چربی است.پرتقال دارای قند طبیعی است که سطح انرژی را افزایش میدهد؛ ویتامین c فراوان آن، درد عضلات ورزشکاران را پس از ورزش تسکین می‌دهد. همچنین اسید سیتریک آن به جذب کلسیم در سلولهای چربی کمک می کند. پرتغال ، و غنی از آنتی اکسیدان هسپریدین  است که با کاهش کلسترول خون ، از قلب محافظت می کند.

مواد مغذی موجود در پرتغال

ویتامینهای ب۳ ، ب۵ ، ث ،  ای، بتاکاروتن ، فولات ،  کلسیم ، ید، آهن، منیزیم ، فسفر، پتاسیم و سلنیم، روی.

طرز تهیه پرتقال های شکلاتی

۱۰۰ گرم شکلات سیاه{رنده شده}،یک قاشق سوپ خوری عصاره ذرت،تراشه پوست یک عدد پرتقال،یک و یک چهارم پیمانه خامه رقیق،۴ عدد پرتقال{بدون پوست{

شکلات و عصاره ذرت را در ظرف پیرکس محتوی آب جوش حرارت دهید.پس از ذوب شدن شکلات ها ، شعله را خاموش کنید و تراشه پوست پرتقال و خامه را به مخلوط بیفزایید.سپس پرتقال را پوست کنده و در بشقاب قرار دهید.این سس را روی آن ریخته و نوش جان کنید.

هرچه سر پرتقال بزرگتر باشد پرتقال شیرین تر است.

بیشتر بدانید:

خواص آلو و طرز تهیه کمپوت الو

خواص موز و نحوه تهیه معجون صبحانه با موز

خواص انجیر و طرز تهیه انجیر تنوری

خواص-پرتقال
خواص-پرتقال

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بستن