آخرین مطالبسلامتی

خواص آلو و طرز تهیه کمپوت الو

اطلاعات علمی میوه آلو

خواص آلو

این میوه کامل را میتوان به شکل تازه یا خشک مصرف کرد و منبع غنی از آنتی اکسیدان های محافظه ایمنی بدن است.

آلو سرشار از پکتین است که نوعی فیبر محلول به شمار می رود و سموم روده بزرگ را دفع میکند؛بنابراین اثر سم زدایی دارد.این میوه برای ورزشکاران مستعد به کم خونی مفید است زیرا سرشار از آهن می باشد.آهن جزء اصلی گلبول های قرمز به شمار می رود.آلو دارای اسید مالیک و آنتی اکسیدان ویتامین c است که هر دو ، جذب را افزایش می دهند.

مواد مغذی موجود در آلو

ویتامین های ب ۲، ث، بتاکاروتن، مس، پتاسیم.

طرز تهیه کمپوت آلو

۱۶ عدد آلوی رسیده و سفت، ۲ قاشق چای خوری پودر فلفل فرنگی شیرین، ۲ قاشق سوپ خوری شکر قهوه ای، یک پیمانه و دو قاشق سوپخوری آب پرتقال،تراشه پوست نصف یک پرتقال، ماست.

آلوها را در ظرفی بزرگ قرار داده و پودر فلفل فرنگی شیرین ، شکر ، آب پرتقال و تراشه پوست پرتقال را اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر از قبل با دمای ۳۵۰ فارنهایت گرم جدید ، قرار دهید. پس از سرد شدن ،   با ماست میل کنید.

بیشتر بدانید:

خواص موز و نحوه تهیه معجون صبحانه با موز

خواص لیموترش و طرز تهیه کوفته لیمویی

خواص پرتغال وطرز تهیه شکلات پرتغالی

خواص-آلو
خواص-آلو

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید

بستن
بستن