آخرین مطالبآشپزیانواع بستنی ها

طرز تهیه بستنی گلابی

آموزش تهیه بستنی گلابی

طرز تهیه بستنی گلابی

مواد لازم برای تهیه بستنی گلابی

خامه  ۲۵۰ گرم

آب گلابی  یک لیوان

خاکه قند ۵۰۰ گرم

طرز تهیه بستنی گلابی

خامه و خاکه قند را خوب به هم زده تا مخلوط شود. آنگاه آن را در کاسه ای بلوری ریخته و آب گلابی را اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید. سپس درب آن را گذاشته و در ظرف پر از یخ قرار دهید تا خودش را بگیرد.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه بستنی سیب

طرز تهیه بستنی پرتقال

طرز تهیه بستنی آلبالو

طرز-تهیه-بستنی-گلابی
طرز-تهیه-بستنی-گلابی

نکات مهم برای تهیه بستنی

  1. برای تهیه بستنی معمولاً به ازای هر لیوان آب میوه یک قاشق سوپ خوری شکر استفاده میشود.

  2. در میوه های ترش می توان مقدار شکر را دو یا سه برابر کرد.

  3. برای تهیه بستنی آب میوه و کافه گلاسه باید بستنی سفت شود.

  4. اگر در بستنی مقدار شکر و ثعلب بیشتر از حد معمول باشد بستنی خودش را نمی گیرد.

  5. ظرفی را که انتخاب کرده و مایع بستنی را در آن ریخته و در فریزر می‌گذارید باید از جنس روی یا پلاستیک باشد و سپس باید بستنی را در سه مرحله هم زد تا به خوبی خودش را بگیرد.

  6. در تمام بستنی ها می توان از خامه استفاده کرد. برای این منظور خامه را در یک ظرف صاف لبه کوتاه ریخته و در فریزر بگذارید تا یخ بزند سپس آن را تکه تکه کرده و در بستنی بریزید.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بستن