آخرین مطالبآشپزیانواع بستنی ها

طرز تهیه بستنی پرتقال

آموزش تهیه بستنی پرتغال

طرز تهیه بستنی پرتقال

مواد لازم برای تهیه بستنی پرتغال

آب پرتقال  دو لیوان

خاکه قند  ۱کیلو

طرز تهیه بستنی پرتغال

خاکه قند را جوشانده تا قوام بگیرد. سپس هنگامی که سرد شد آب پرتقال را اضافه نموده و خوب هم بزنید تا مخلوط شود و آنگاه در قالب بستنی ریخته در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه بستنی سیب

طرز تهیه بستنی گلابی

طرز تهیه بستنی کارامل

طرز-تهیه-بستنی-پرتغالی
طرز-تهیه-بستنی-پرتغالی

نکات مهم برای تهیه بستنی

  1. برای تهیه بستنی معمولاً به ازای هر لیوان آب میوه یک قاشق سوپ خوری شکر استفاده میشود.

  2. در میوه های ترش می توان مقدار شکر را دو یا سه برابر کرد.

  3. برای تهیه بستنی آب میوه و کافه گلاسه باید بستنی سفت شود.

  4. اگر در بستنی مقدار شکر و ثعلب بیشتر از حد معمول باشد بستنی خودش را نمی گیرد.

  5. ظرفی را که انتخاب کرده و مایع بستنی را در آن ریخته و در فریزر می‌گذارید باید از جنس روی یا پلاستیک باشد و سپس باید بستنی را در سه مرحله هم زد تا به خوبی خودش را بگیرد.

  6. در تمام بستنی ها می توان از خامه استفاده کرد. برای این منظور خامه را در یک ظرف صاف لبه کوتاه ریخته و در فریزر بگذارید تا یخ بزند سپس آن را تکه تکه کرده و در بستنی بریزید.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بستن