آخرین مطالبآشپزیانواع بستنی ها

طرز تهیه بستنی فندقی

آموزش تهیه بستنی فندقی

طرز تهیه بستنی فندقی

مواد لازم برای تهیه بستنی فندقی

فندق ۲۵۰ گرم

شکر ۱۵۰ گرم

زرده تخم مرغ۶ عدد

شیر سه چهارم لیتر

وانیل نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه بستنی فندقی

 فندق را کمی حرارت داده تا رنگ آن تغییر کند. سپس آن را پودر کرده و در شیر در حال جوشیدن بریزید تا ۲۰ دقیقه بجوشد. زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را آنقدر زده تا سفید رنگ شود. سپس آن را به شیر اضافه کرده و روی حرارت ملایم مرتب به هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کند آنگاه آن را در ظرف پر از یخ قرار داده و مرتب به هم بزنید تا سرد شده و تا حدودی خودش را بگیرد سپس در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا آماده شود.

بیشتر بخوانید:

 طرزتهیه بستنی تخم مرغ

طرز تهیه بستنی شکلاتی

طرز تهیه بستنی آلبالو

طرز-تهیه-بستنی-فندقی
طرز-تهیه-بستنی-فندقی

نکات مهم برای تهیه بستنی

  1. برای تهیه بستنی معمولاً به ازای هر لیوان آب میوه یک قاشق سوپ خوری شکر استفاده میشود.

  2. در میوه های ترش می توان مقدار شکر را دو یا سه برابر کرد.

  3. برای تهیه بستنی آب میوه و کافه گلاسه باید بستنی سفت شود.

  4. اگر در بستنی مقدار شکر و ثعلب بیشتر از حد معمول باشد بستنی خودش را نمی گیرد.

  5. ظرفی را که انتخاب کرده و مایع بستنی را در آن ریخته و در فریزر می‌گذارید باید از جنس روی یا پلاستیک باشد و سپس باید بستنی را در سه مرحله هم زد تا به خوبی خودش را بگیرد.

  6. در تمام بستنی ها می توان از خامه استفاده کرد. برای این منظور خامه را در یک ظرف صاف لبه کوتاه ریخته و در فریزر بگذارید تا یخ بزند سپس آن را تکه تکه کرده و در بستنی بریزید.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بستن