آخرین مطالبآشپزیانواع بستنی ها

طرز تهیه بستنی سیب

آموزش تهیه بستنی سیب

طرز تهیه بستنی سیب
۱٫۵ (۳۰%) ۲ vote[s]

طرز تهیه بستنی سیب

مواد لازم برای تهیه بستنی سیب

سیب  ۲ کیلو

خاکه قند ۲ کیلو

هل ساییده۲۵۰ گرم

گلاب ۲۰۰ گرم

طرز تهیه بستنی سیب

سیب ها را پوست کنده و رنده کنید. سپس کمی آب به آن اضافه کرده آن را بجوشانید تا نرم شود. هل ، گلاب و خاکه قند را مخلوط نموده و  چند دقیقه بگذارید بجوشد تا کاملا پودرقند حل شود سپس آن را در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه بستنی بادامی

طرز تهیه بستنی فندقی

طرزتهیه بستنی خامه ای

طرز-تهیه-بستنی-سیب
طرز-تهیه-بستنی-سیب

نکات مهم برای تهیه بستنی

  1. برای تهیه بستنی معمولاً به ازای هر لیوان آب میوه یک قاشق سوپ خوری شکر استفاده میشود.

  2. در میوه های ترش می توان مقدار شکر را دو یا سه برابر کرد.

  3. برای تهیه بستنی آب میوه و کافه گلاسه باید بستنی سفت شود.

  4. اگر در بستنی مقدار شکر و ثعلب بیشتر از حد معمول باشد بستنی خودش را نمی گیرد.

  5. ظرفی را که انتخاب کرده و مایع بستنی را در آن ریخته و در فریزر می‌گذارید باید از جنس روی یا پلاستیک باشد و سپس باید بستنی را در سه مرحله هم زد تا به خوبی خودش را بگیرد.

  6. در تمام بستنی ها می توان از خامه استفاده کرد. برای این منظور خامه را در یک ظرف صاف لبه کوتاه ریخته و در فریزر بگذارید تا یخ بزند سپس آن را تکه تکه کرده و در بستنی بریزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بستن