آخرین مطالبآشپزیانواع بستنی ها

طرز تهیه بستنی بادامی

آموزش تهیه بستنی بادامی

طرز تهیه بستنی بادامی

مواد لازم برای تهیه بستنی بادامی

تخم مرغ  ۴ عدد

شکر۴ فنجان

آرد سفید۴ قاشق چای خوری

بادام پودر شده  ۵/۲ فنجان

شیر ۸ فنجان

خامه  ۸ فنجان

پوست پرتقال یک قاشق مربا خوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه بستنی بادامی

شیر را بجوشانید و بگذارید سرد شود شکر و آرد را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید زرده و سفیده تخم مرغ را جداگانه زده تا کف کرده و سفید و سفت شود سپس آن را به مخلوط شیر اضافه نمایید شیر را روی آتش ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس آن را از روی آتش برداشته،  خامه و پودر بادام و پوست رنده شده پرتقال و وانیل را یکی یکی اضافه کرده و خوب به هم بزنید  و سپس ظرف مخلوط را به مدت ۳۰ دقیقه در جا یخی یخچال قرار داده و هر ۱۰ دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا بستنی کش آمده و سفت شود. بستنی را در ظرفهای مناسب ریخته و با پودر پسته آن را تزیین نمایید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه بستنی سیب

طرز تهیه بستنی گلابی

طرز تهیه بستنی پرتقال

طرز-تهیه-بستنی-بادامی
طرز-تهیه-بستنی-بادامی

نکات مهم برای تهیه بستنی

  1. برای تهیه بستنی معمولاً به ازای هر لیوان آب میوه یک قاشق سوپ خوری شکر استفاده میشود.

  2. در میوه های ترش می توان مقدار شکر را دو یا سه برابر کرد.

  3. برای تهیه بستنی آب میوه و کافه گلاسه باید بستنی سفت شود.

  4. اگر در بستنی مقدار شکر و ثعلب بیشتر از حد معمول باشد بستنی خودش را نمی گیرد.

  5. ظرفی را که انتخاب کرده و مایع بستنی را در آن ریخته و در فریزر می‌گذارید باید از جنس روی یا پلاستیک باشد و سپس باید بستنی را در سه مرحله هم زد تا به خوبی خودش را بگیرد.

  6. در تمام بستنی ها می توان از خامه استفاده کرد. برای این منظور خامه را در یک ظرف صاف لبه کوتاه ریخته و در فریزر بگذارید تا یخ بزند سپس آن را تکه تکه کرده و در بستنی بریزید.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بستن