آخرین مطالبآشپزیانواع بستنی ها

طرزتهیه بستنی خامه ای

آموزش تهیه بستنی خامه ای

طرزتهیه بستنی خامه ای
۲٫۷ (۵۳٫۳۳%) ۳ vote[s]

طرزتهیه بستنی خامه ای

مواد لازم برای تهیه بستنی خامه ای

شکر ۱۵۰ گرم

زرده تخم مرغ ۶ عدد

شیر سه چهارم لیتر

وانیل نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه بستنی خامه ای

تخم مرغ را با شکر آنقدر زده تا سفید رنگ شود. شیر را بجوشانید و سپس مایه را در آن ریخته مرتب به هم بزنید(حرارت باید ملایم باشد) وقتی که مایه آن قدر خودش را گرفت که از روی قاشق به سادگی جدا نشود آن را در داخل ظرف پر از یخ قرار داده و هم بزنید تا سرد شود.سپس در قالب ریخته و آنرا در جایخی یخچال قرار داده تا آماده گردد.

بیشتر بخوانید:

 طرزتهیه بستنی تخم مرغ

طرز تهیه بستنی شکلاتی

طرز تهیه بستنی آلبالو

طرز-تهیه-بستنی-خامه_ای
طرز-تهیه-بستنی-خامه_ای

نکات مهم برای تهیه بستنی

  1. برای تهیه بستنی معمولاً به ازای هر لیوان آب میوه یک قاشق سوپ خوری شکر استفاده میشود.

  2. در میوه های ترش می توان مقدار شکر را دو یا سه برابر کرد.

  3. برای تهیه بستنی آب میوه و کافه گلاسه باید بستنی سفت شود.

  4. اگر در بستنی مقدار شکر و ثعلب بیشتر از حد معمول باشد بستنی خودش را نمی گیرد.

  5. ظرفی را که انتخاب کرده و مایع بستنی را در آن ریخته و در فریزر می‌گذارید باید از جنس روی یا پلاستیک باشد و سپس باید بستنی را در سه مرحله هم زد تا به خوبی خودش را بگیرد.

  6. در تمام بستنی ها می توان از خامه استفاده کرد. برای این منظور خامه را در یک ظرف صاف لبه کوتاه ریخته و در فریزر بگذارید تا یخ بزند سپس آن را تکه تکه کرده و در بستنی بریزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بستن