آخرین مطالبآشپزیانواع شیرینی ها

طرز تهیه شیرینی کشمشی

آموزش تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی

روغن جامد ۷۵ گرم

کره یا روغن حیوانی ۷۵ گرم

آرد ۱۵۰ گرم

زرده تخم مرغ ۳ عدد

کشمش پاک شده ۳ قاشق سوپخوری

گردو خرد شده ۲ قاشق سوپخوری

وانیل ۱ قاشق چای خوری

پودر شکر ۱۲۵ گرم

سفیده تخم مرغ ۴ عدد

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی کشمشی:

پودر شکر و روغن را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و یکدست شود. سفیده تخم مرغ ها را به خوبی زده تا سفت شود و به مواد بالا اضافه کرده و سپس زرده تخم مرغ ها را نیز اضافه نموده و به خوبی مخلوط نمایید. آرد را الک کرده و با وانیل و بکینگ پودر مخلوط کرده به آرامی به مایه اضافه کرد خوب به هم بزنید تا گلوله نشود کشمش و گردوی ریز شده را نیز به مایه اضافه کرده و آن را کاملا مخلوط کنید.کاغذ روغنی را در کف سینی فر پهن کرده و با قاشق چای خوری یا بدون ماسوره از این مایه به صورت جدا از هم قرار داده و سینی را در طبقه وسط فر قرار داده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا آماده شود.

بیشتر بدانید:

طرز تهیه شیرینی قندی سه رنگ

طرز تهیه شیرینی فندقی

طرز تهیه شیرینی پفکی

طرز-تهیه-شیرینی-کشمشی
طرز-تهیه-شیرینی-کشمشی

چند نکته مهم که هنگام تهیه شیرینی باید به آن توجه نماییم:

  1. فر را قبل از قرار دادن قالب شیرینی کاملاً گرم کنید.

  2. قالب شیرینی را معمولاً روی پنجره وسط فر قرار داده مگر در موارد ذکر شده است.

  3. اندازه های داده شده را رعایت کنید.

  4. قالب شیرینی را چرب و کف آن را آرد بپاشید و یا پس از چرب کردن کاغذ روغنی در آن پهن کنید.

  5. زمان آماده شدن شیرینی تقریبی است و بستگی به صحیح بودن درجه فعل و محل قرار دادن ظرف شیرینی در روی پنجره فردا دارد.

  6. تا قبل از دو سوم زمان پخت شیرینی در فر را باز نکنید.

  7. مواد استفاده شده باید از نوع مرغوب باشد.

  8. موادی نظیر آرد ، نمک هرگونه وانیل ، کاکائو ، بکینگ پودر و نشاسته را حتما الک کنید.

  9. مواد ی نظیر تخم مرغ و کره را دو ساعت قبل از تهیه شیرینی از یخچال بیرون بیاورید.

  10. اگر زرده و سفیده را باید جداگانه بزنید مواظب باشید زرده داخل سفیده نشود زیرا باعث میشود چه سفیده سفت نشود.

  11. سفیده تخم مرغ را طوری بزنید که کف کرده و برنگ برف درآید .

  12. تخم مرغ را آرام آرام به مایه شیرینی اضافه کنید.

  13. برای زودتر شدن سفیده تخم مرغ کمی آب لیمو به آن اضافه کنید.

  14. خامه را قبل از زدن به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال گذاشته تا کاملاً سرد شود.

  15. برای بهتر فرم گرفتن خامه ظرف حاوی آن را در یک ظرف پر از یخ قرار داده و بزنید و پس از سفت شدن دیگر از زدن آن خودداری کنید زیرا تغییر شکل داده و قابل استفاده نخواهد بود.

  16. بهتر است به جای شکر از پودر قند استفاده کنید.

  17. شیرینی را پس از سرد شدن از قالب جدا کنید.

  18. برای تهیه کرم مرتباً آن را هم بزنید تا غلیظ شود.

  19. اگر برای پخته شدن ظرف مخصوص ندارید ظرف حاوی کرم را در ظرف آب قرار داده و سپس ظرف آب را روی شعله قرار دهید. دقت کنید آب وارد ظرف کرم نشود.

  20. برای ذوب کردن شکلات آن را درشت رنده کرده و روی بخار آب قرار دهید توجه داشته باشید از قرار دادن شکلات روی حرارت مستقیم خودداری نمایید.

  21. در صورت سفت بودن شکلات کمی آب جوش به آن اضافه نمایید .

  22. پس از ذوب شکلات برای خوش طعم شدن کمی اب به آن اضافه کنید.

  23. برای تیره شدن رنگ شکلاتی کمی کاکائو را در آب داغ حل کرده و به شکلات ذوب شده اضافه کنید.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بستن