آخرین مطالبآشپزیانواع شیرینی ها

طرز تهیه شیرینی نان برنجی

آموزش تهیه شیرینی نان برنجی

طرز تهیه شیرینی نان برنجی

مواد لازم برای تهیه شیرینی نان برنجی:

آرد برنج ۴۵۰ گرم

 آرد شیرینی ۱۰۰ گرم

روغن جامد ۲۲۰ گرم

روغن حیوانی ۵۰ گرم

پودر شکر ۲۲۰ گرم

زرده تخم مرغ ۱ عدد

گلاب  ۳۰ گرم

تخمه خرفه مقداری برای تزیین

طرز تهیه شیرینی نان برنجی:

روغن جامد و روغن حیوانی را در کاسه ریخته و هم میزنید تا نرم شود سپس پودر شکر را اضافه کرده آنقدر  بزنید تا صاف و یکدست گردد و سپس زرده تخم مرغ و گلاب را اضافه کرده خوب مخلوط نمایید آرد الک شده را در طی چند مرحله اضافه کرد به خوبی به هم بزنید تا گلوله نشود سپس با انگشت خوب مالش دهید تا وقتی که به دست نچسبد.  خمیر را در یک کیسه قرار داده و به مدت دو روز در یخچال قرار دهید تا آماده شود. سپس آن را از یخچال در آورده و  چرخ نمایید و همه را روی شیشه با وردنه صاف کرده و قالب بزنید. سپس وسط آن را با انگشت کمی فشار داده و داخل آن کمی زعفران و تخم خرفه بریزید و در سینی فرقرار داده و در طبقه وسط بگذارید و با حرارت ۱۷۵ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا آماده شود. پس از پخته شدن از فر خارج کرده و پس از ۵ دقیقه آن را از سینی جدا کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید.

بیشتر بدانید:

طرز تهیه شیرینی شکلاتی

طرز تهیه شیرینی نخودی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

طرز-تهیه-شیرینی-نان-برنجی_011019_011857_AM
طرز-تهیه-شیرینی-نان-برنجی_۰۱۱۰۱۹_۰۱۱۸۵۷_AM

چند نکته مهم که هنگام تهیه شیرینی باید به آن توجه نماییم:

  1. فر را قبل از قرار دادن قالب شیرینی کاملاً گرم کنید.

  2. قالب شیرینی را معمولاً روی پنجره وسط فر قرار داده مگر در موارد ذکر شده است.

  3. اندازه های داده شده را رعایت کنید.

  4. قالب شیرینی را چرب و کف آن را آرد بپاشید و یا پس از چرب کردن کاغذ روغنی در آن پهن کنید.

  5. زمان آماده شدن شیرینی تقریبی است و بستگی به صحیح بودن درجه فعل و محل قرار دادن ظرف شیرینی در روی پنجره فردا دارد.

  6. تا قبل از دو سوم زمان پخت شیرینی در فر را باز نکنید.

  7. مواد استفاده شده باید از نوع مرغوب باشد.

  8. موادی نظیر آرد ، نمک هرگونه وانیل ، کاکائو ، بکینگ پودر و نشاسته را حتما الک کنید.

  9. مواد ی نظیر تخم مرغ و کره را دو ساعت قبل از تهیه شیرینی از یخچال بیرون بیاورید.

  10. اگر زرده و سفیده را باید جداگانه بزنید مواظب باشید زرده داخل سفیده نشود زیرا باعث میشود چه سفیده سفت نشود.

  11. سفیده تخم مرغ را طوری بزنید که کف کرده و برنگ برف درآید .

  12. تخم مرغ را آرام آرام به مایه شیرینی اضافه کنید.

  13. برای زودتر شدن سفیده تخم مرغ کمی آب لیمو به آن اضافه کنید.

  14. خامه را قبل از زدن به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال گذاشته تا کاملاً سرد شود.

  15. برای بهتر فرم گرفتن خامه ظرف حاوی آن را در یک ظرف پر از یخ قرار داده و بزنید و پس از سفت شدن دیگر از زدن آن خودداری کنید زیرا تغییر شکل داده و قابل استفاده نخواهد بود.

  16. بهتر است به جای شکر از پودر قند استفاده کنید.

  17. شیرینی را پس از سرد شدن از قالب جدا کنید.

  18. برای تهیه کرم مرتباً آن را هم بزنید تا غلیظ شود.

  19. اگر برای پخته شدن ظرف مخصوص ندارید ظرف حاوی کرم را در ظرف آب قرار داده و سپس ظرف آب را روی شعله قرار دهید. دقت کنید آب وارد ظرف کرم نشود.

  20. برای ذوب کردن شکلات آن را درشت رنده کرده و روی بخار آب قرار دهید توجه داشته باشید از قرار دادن شکلات روی حرارت مستقیم خودداری نمایید.

  21. در صورت سفت بودن شکلات کمی آب جوش به آن اضافه نمایید .

  22. پس از ذوب شکلات برای خوش طعم شدن کمی اب به آن اضافه کنید.

  23. برای تیره شدن رنگ شکلاتی کمی کاکائو را در آب داغ حل کرده و به شکلات ذوب شده اضافه کنید.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بستن