آخرین مطالبآشپزیانواع شیرینی ها

طرز تهیه شیرینی قندی سه رنگ

آموزش تهیه شیرینی قندی سه رنگ

طرز تهیه شیرینی قندی سه رنگ

مواد لازم برای تهیه شیرینی قندی سه رنگ:

آرد شیرینی تا ۴۵۰ کیلو

تخم مرغ ۱ عدد

پودر شکر ۱۵۰ گرم

کره ۸۰ گرم

روغن جامد ۵۰ گرم

روغن مایع ۵۰ گرم 

کاکائو  ۲ قاشق غذاخوری

هل ۱ قاشق مرباخوری

زعفران ۱ قاشق غذاخوری

آب مربا یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه شرینی قندی سه رنگ:

روغن و کره را خوب به هم زده و سپس پودر شکر را اضافه نموده و آنقدر می زنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. سپس تخم مرغ ، وانیل و مربا را به مایه اضافه نموده خوب به هم می‌زنید آنگاه آرد و بکینگ پودر را الک کرده و طی چند مرحله به مایه اضافه نمود و آنقدر به هم میزنی تا گلوله نشود. سپس با دست آن را به خوبی مالش دهید تا وقتی که چیزی به دست نچسبد. خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده یک قسمت را با کاکائو مالش دهید و در کیسه بگذارید.  قسمت سوم خمیر را با هل مخلوط کرده و در یک  کیسه قرار داده و این چیز را به مدت دو ساعت در جای نسبتاً گرم قرار دهید تا کمی برمی آید. سپس هر کدام از مواد داخل این کیسه ها را جداگانه طرح کرد مالش می دهید تا کاملاً نرم شود.سپس روی یک شیشه که آرد روی آن پاشیده اید با وردنه باز کرد و قالب میزنید. در صورت تمایل با خلال پسته یا تخم خرفه روی آن را تزئین کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در ۱۸۰ درجه قرار داد تا آماده شود.

بیشتر بدانید:

طرز تهیه شیرینی شکلاتی

طرز تهیه شیرینی گردویی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

طرز-تهیه-شیرینی-قندی
طرز-تهیه-شیرینی-قندی_

چند نکته مهم که هنگام تهیه شیرینی باید به آن توجه نماییم:

  1. فر را قبل از قرار دادن قالب شیرینی کاملاً گرم کنید.

  2. قالب شیرینی را معمولاً روی پنجره وسط فر قرار داده مگر در موارد ذکر شده است.

  3. اندازه های داده شده را رعایت کنید.

  4. قالب شیرینی را چرب و کف آن را آرد بپاشید و یا پس از چرب کردن کاغذ روغنی در آن پهن کنید.

  5. زمان آماده شدن شیرینی تقریبی است و بستگی به صحیح بودن درجه فعل و محل قرار دادن ظرف شیرینی در روی پنجره فردا دارد.

  6. تا قبل از دو سوم زمان پخت شیرینی در فر را باز نکنید.

  7. مواد استفاده شده باید از نوع مرغوب باشد.

  8. موادی نظیر آرد ، نمک هرگونه وانیل ، کاکائو ، بکینگ پودر و نشاسته را حتما الک کنید.

  9. مواد ی نظیر تخم مرغ و کره را دو ساعت قبل از تهیه شیرینی از یخچال بیرون بیاورید.

  10. اگر زرده و سفیده را باید جداگانه بزنید مواظب باشید زرده داخل سفیده نشود زیرا باعث میشود چه سفیده سفت نشود.

  11. سفیده تخم مرغ را طوری بزنید که کف کرده و برنگ برف درآید .

  12. تخم مرغ را آرام آرام به مایه شیرینی اضافه کنید.

  13. برای زودتر شدن سفیده تخم مرغ کمی آب لیمو به آن اضافه کنید.

  14. خامه را قبل از زدن به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال گذاشته تا کاملاً سرد شود.

  15. برای بهتر فرم گرفتن خامه ظرف حاوی آن را در یک ظرف پر از یخ قرار داده و بزنید و پس از سفت شدن دیگر از زدن آن خودداری کنید زیرا تغییر شکل داده و قابل استفاده نخواهد بود.

  16. بهتر است به جای شکر از پودر قند استفاده کنید.

  17. شیرینی را پس از سرد شدن از قالب جدا کنید.

  18. برای تهیه کرم مرتباً آن را هم بزنید تا غلیظ شود.

  19. اگر برای پخته شدن ظرف مخصوص ندارید ظرف حاوی کرم را در ظرف آب قرار داده و سپس ظرف آب را روی شعله قرار دهید. دقت کنید آب وارد ظرف کرم نشود.

  20. برای ذوب کردن شکلات آن را درشت رنده کرده و روی بخار آب قرار دهید توجه داشته باشید از قرار دادن شکلات روی حرارت مستقیم خودداری نمایید.

  21. در صورت سفت بودن شکلات کمی آب جوش به آن اضافه نمایید .

  22. پس از ذوب شکلات برای خوش طعم شدن کمی اب به آن اضافه کنید.

  23. برای تیره شدن رنگ شکلاتی کمی کاکائو را در آب داغ حل کرده و به شکلات ذوب شده اضافه کنید.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید

بستن
بستن